Logo
*Newsy *Artykuły *Pobieralnia *Galeria *Forum 08 Wrzesień 2010 03:40:44
Zobacz temat
 Drukuj temat
help
mikel10
#1 Drukuj posta
Dodany dnia 10.07.2009 08:22
Obywatel

Data rejestracji: 10.07.09

jak wlanczam gre pokazuje mi login i haslo wpisuje i jest cos nie tak niechce sie zalogowac wyskakuje jakies okienko i nic na kazdym servie probiuje i nic a se chcialem zobaczyc co to za graNeutralSad

Saturas
#2 Drukuj posta
Dodany dnia 10.07.2009 11:20
Administrator

Data rejestracji: 03.01.09

może nacisnąles caps look i wpisales dane a one musza byc takimi literami jakimi byly przy rejestracji

RodruckDeVir
#3 Drukuj posta
Dodany dnia 14.07.2009 11:43
Szlachcic

Data rejestracji: 19.06.09

[b]mikel10 napisał/aEmbarrassed/b]
jak wlanczam gre pokazuje mi login i haslo wpisuje i jest cos nie tak niechce sie zalogowac wyskakuje jakies okienko i nic na kazdym servie probiuje i nic a se chcialem zobaczyc co to za graNeutralSad

z twojej wypowiedzi wynika, ze dopiero co sie zarejestrowales. wiec po pierwsze - czy kliknales linka aktywacyjnego do konta, ktorego dostales na email? a po drugie - co jest w tym wyskakujacym okienku napisane?
gram: Bounty Bay
serwer: Nordlicht
to tak, zeby kazdy wiedzial skad sa moje pytania i nazwy, ktorych uzywam.

kodiac
#4 Drukuj posta
Dodany dnia 08.02.2010 20:32
Obywatel

Data rejestracji: 08.02.10

W sumie to jedyny topic pod który mogę podczepić także mój problem. Otóż jak kolega wyżej wspomniał, że loguję się i odpowiada mu błąd iż login/hasło jest zły/e. Wyskakuje mi to samo. Chciałbym wspomnieć, że na tym samym koncie grałem w VCO w zeszłym roku (albo to było półtora roku temu, w każdym bądź razie, sporo czasu minęło od mojego ostatniego logowania). Nie wiem czy był jakiś wipe, albo coś w ten deseń. Loguję się na IGG normalnie bez żadnych problemów, spróbowałem odzyskiwania hasła, zmiane maila itd... Dalej nic. Proszę o rychłą odpowiedź, bo kłócę się ze sobą czy jestem moronem, czy turbokretynem Wink. Dawno nie grałem ( jak już pisałem ), więc możliwe, że coś mi czmychnęło. Proszę o pomoc. Z góry dzięki Wink

Problem został wyjaśniony, może się to przydać innym forumowiczom, więc proponuję tego posta zmienić w temat i dać gdzieś w bardziej istotne miejsce Smile Big. Po krótkiej wymianie mailingowej z IGG live support, dowiedziałem się, że konta nie użytkowane dłużej niż 6 miesięcy przestają być aktywne i trzeba je reaktywować, aby to zrobić wystarczy znaleźć odpowiednią opcję na stronie gry. W wypadku VCO jest to tutaj ->http://vc.igg.com/news/2208/Idle_Accounts_Re-activation.html . Pzdr i do zobaczenia na Magellanie ! ;D
Edytowane przez kodiac dnia 10.02.2010 09:11

Suchy
#5 Drukuj posta
Dodany dnia 15.02.2010 13:47
Szlachcic

Data rejestracji: 14.01.09

Spróbuj się zalogować na wszystkich serverach, może nie pamiętasz na jakim servie grałeś

Przeskocz do forum:

Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się